Harta clanurilor interlope din România. Romi Neguş, cap de afiş în Bihor

Harta clanurilor interlope din România. Romi Neguş, cap de afiş în Bihor

Reglările de conturi, omorurile la comandă, traficul de droguri, escrocheriile, taxele de protecţie, tâlhăriile, furturile, proxenetismul şi traficul de persoane sunt cele mai importante activităţi infracţionale ale bandelor interlope. GÂNDUL vă prezintă harta clanurilor interlope din România.

Lupta pentru întâietate este acerbă în Capitală, unde există cele mai multe clanuri. Cele mai importante dintre acestea sunt: Clanul Gemenilor, Clanul Spoitoru, Clanul Căpăţână, Clanul Cămătaru, Clanul Ştoacă, Clanul Preda, Clanul Pietroi şi Clanul Duduienilor.

La Oradea, în topul lumii interlope locale figurează Romi Neguş, implicat în mai multe scandaluri şi bătăi în stradă.

Romulus Markovics, cap al clanului interlop Neguş, în absenţa fratelui său mai mare, Sanyi Neguş, încarcerat în Italia pentru complicitate la omor, a fost reţinut şi mai apoi arestat la finele lui octombrie anul trecut, într-un dosar penal deschis la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, sub acuzaţia de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Acţiunea a avut ca punct de pornire un scandal, în care cinci persoane au fost rănite, dar şi un episod în care acesta a tăbărât, în plin centrul Oradiei şi la lumina zilei, înarmat cu o sabie, asupra unui alt interlop, însoţit fiind de o gaşcă de bătăuşi, printre care şi Mihai Gabor, zis Grecu.

În cel mai recent scandal, Romi Neguş este cercetat de Parchet în urma unui atac comis asupra asupra fiilor proprietarei brutăriei Popa şi a un prieten al acestora Dan Chiş, naşul unui cunoscut recuperator orădean, Constantin Mărie.

Află mai multe despre clanurile interlope din toată ţara, pe GÂNDUL

 

 

Versiune mobil | completa