Agentul de pază care a jefuit o benzinăria OMV a fost arestat

Vicepreşedintele Judecătoriei Oradea, judecătorul Cristi Danileţ (foto) a anunţat că Virgil Grigore Berci a fost arestat

Vicepreşedintele Judecătoriei Oradea, judecătorul Cristi Danileţ, a anunţat, luni, că Virgil Grigore Berciu a fost prezentat luni, la prânz, la Judecătoria Oradea, iar magistraţii au dispus arestarea acestuia pentru 29 zile, începând cu 21 septembrie şi până în 19 octombrie.

"Împotriva acestuia se efectuează cercetări de către organul de urmărire penală pentru tâlhărie. Astfel, există indicii ca în noaptea de 20/21 septembrie, inculpatul a pătruns în incinta staţiei OMV de pe B-dul Decebal, purtând pe faţă o cagulă şi, după ce a ameninţat-o pe angajata benzinăriei cu un pistol tip brichetă şi un spray lacrimogen, a sustras suma de 2.280 lei, după care a părăsit în fugă incinta staţiei Peco, fiind urmărit de către partea vătămată şi un martor", a declarat judecătorul Cristi Danileţ.

Din cercetările făcute de poliţişti şi din declaraţiile date de bărbatul care a jefuit benzinăria, reiese că acesta a venit de joi în Băile Felix, iar vineri a închiriat o casă în apropierea benzinăriei pentru a putea urmări activitatea angajaţilor de aici.

Suma furată a fost recuperată în întregime.

 

 

Versiune mobil | completa